Οι <<Μαμάδες-Μέλλουσες Μαμάδες>> δημιουργήθηκαν στο facebook και στη συνέχεια σαν Blog,τον Δεκέμβρη του 2010!
Σας περιμένουμε λοιπόν και 'σας στην όμορφη παρεϊτσα μας https://www.facebook.com/#!/groups/Mamades.MellousesMamades/
--------------------------------
E-mail επικοινωνίας:
Vivi911947@hotmail.com
--------------------------------

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Παιδικά Γλέντια & Φωτεινή Δημοπούλου

Ειμαι στη διαθεση σας για να σας βοηθησω να κανετε το παρτυ σας ή την εκδηλωση σας ξεχωριστη!
Τα «ΠΑΙΔΙΚΑ ΓΛΕΝΤΙΑ» ειναι τα ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΠΑΡΤΥ με τη συνοδεια του μελωδικου ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ, με 8 χρονια σπουδων και πολλα ακομα σεμιναρια σχετικα με το ρολο του παιχνιδιου στην αναπτυξη των παιδιων!
Τα συστατικα για να πετυχει ειναι συγκεκριμενα: Πολλη αγαπη για τα παιδια,αμετρητα φιλακια,τεραστιες αγκαλιες,μπαλονια,facepainting και ατελειωτα παιχνιδια και γελακια!
 
Διαλεγοντας απο μια μεγαλη συλλογη πρωτοτυπων και πολλων χειροποιητων στολων,ερχομαι με το μαγικο μου ραβδακι να σας γεμισω χρυσοσκονη και χρωματιστα μπαλονια!
Εχοντας κανει πολλα παρτυ σε σπιτια/ σχολεια/βαπτισεις και γαμους,αλλα και εχοντας συνεργαστει με φιλανθρωπικες οργανωσεις οπως το "Make a Wish" και τη "Γαλιλαια"(Η οργανωση αυτη παρέχει υπηρεσίες ανακουφιστικής φροντίδας δωρεάν,στο σπίτι,σε ασθενείς με καρκίνο),γνωριζω καλα τι χρειαζεται ενα παιδι για να χαμογελασει πλατια!!!
 
Μπορειτε να δειτε πληροφοριες στο blog μου: www.paidikaglentia.blogspot.com ,να διαβασετε καποια σχολια γονεων που προτιμησαν τα ΠΑΙΔΙΚΑ ΓΛΕΝΤΙΑ για το παρτυ τους εδω: http://paidikaglentia.blogspot.gr/2011/06/emails.html,αλλα και να γινετε μελη στο facebook group "ΠΑΙΔΙΚΑ ΓΛΕΝΤΙΑ" εδω: https://www.facebook.com/groups/196361570376788/ !:)
Θα χαρω να γνωρισω και τα δικα σας αστερακια και να κανουμε το ΠΑΙΔΙΚΟ τους ΓΛΕΝΤΙ α-ξε-χα-στο!!!!
Ευχαριστω!
Φωτεινή
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου