Οι <<Μαμάδες-Μέλλουσες Μαμάδες>> δημιουργήθηκαν στο facebook και στη συνέχεια σαν Blog,τον Δεκέμβρη του 2010!
Σας περιμένουμε λοιπόν και 'σας στην όμορφη παρεϊτσα μας https://www.facebook.com/#!/groups/Mamades.MellousesMamades/
--------------------------------
E-mail επικοινωνίας:
Vivi911947@hotmail.com
--------------------------------

Δευτέρα, 9 Μαΐου 2011

20χρονος είδε όνειρο τον αδελφό του που τον είχε κάνει έκτρωση η μάνα του πριν 17 χρόνια!!!

Το συγκεκριμένο θέμα μου πρότεινε να το δημοσιεύσω μια νέα μανούλα...Πιστεύω πως <<θ' αγγίξει>> αρκετούς!

<<Μητέρα,απόψε είδα ένα όνειρο και δεν φεύγει από το μυαλό μου.
Ήμουν στο σπίτι και μπήκε ένας νεαρός,2-3 χρόνια μικρότερος μου και μου είπε:
- Είμαστε αδέλφια!Αλλ' εμένα η μητέρα μας δεν μ' άφησε να είμαι μαζί σου σήμερα.Δεν με άφησε να παίξω ποτέ μαζί σας,να γελάσω και να κλάψω.
 

Τότε εγώ του απάντησα ότι δεν έχω αδελφό.Μόνο μιά αδελφή 2 χρόνια μεγαλύτερη.Αυτός όμως επέμενε και μου είπε να σε ρωτήσω τί έκανες κάποιο πρωϊνό του Μαρτίου και να σου πω ότι,όπως μεγαλώσαμε εμείς,θα μεγάλωνε κι αυτός!>>

Η μητέρα,όταν άκουσε αυτά,λιποθύμησε!Και όταν συνήλθε,ομολόγησε στα παιδιά της τί είχε κάνει εκείνο τό πρωϊνό...Ότι δηλαδή,όταν έμεινε έγκυος στο 3ο παιδί τους,το συζήτησαν με τον άνδρα της,την αδελφή της και μια φίλη,όπως γίνεται συνήθως και αποφάσισαν να μη γεννηθεί αυτό τό παιδί.Έτσι προχώρησαν στην έκτρωσή του.
Η μητέρα αισθανόταν άσχημα και για χρόνια ο Πνευματικός δεν της επέτρεπε τη θεία Κοινωνία.Αλλά και συχνά,όταν το θυμόταν,μελαγχολούσε και έκλαιγε για πολλά χρόνια,οπότε συνέβη το προηγούμενο όνειρο στο γιό της...
Είναι το μόνο θανάσιμο αμάρτημα,που και έξομολογούμενο με ταπείνωση καί ειλικρίνεια,συγχωρείται ασφαλώς,άλλά ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΕΊΤΑΙ.
Παραμένουν και επανέρχονται οι τύψεις ισόβια!Και γίνεται αυτό,για να μην επαναλαμβάνεται,αλλά και διηγούμενο να προφυλάσσει και σωφρονίζει τους "αγνοούντας" και ολιγοπίστους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου