Οι <<Μαμάδες-Μέλλουσες Μαμάδες>> δημιουργήθηκαν στο facebook και στη συνέχεια σαν Blog,τον Δεκέμβρη του 2010!
Σας περιμένουμε λοιπόν και 'σας στην όμορφη παρεϊτσα μας https://www.facebook.com/#!/groups/Mamades.MellousesMamades/
--------------------------------
E-mail επικοινωνίας:
Vivi911947@hotmail.com
--------------------------------

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Οι απαραίτητες εξετάσεις πριν την κύηση!

Οι εξετάσεις που γίνονται στη διάρκεια της κυήσεως επιτρέπουν στους γονείς να μάθουν εκ των προτέρων αν το μωρό τους πάσχει από γενετικά προβλήματα.


Η αλήθεια είναι πως η εγκυμοσύνη καλό είναι να αρχίζει…πριν από τη σύλληψη!

Όπως ακριβώς περιμένει μια γυναίκα την κατάλληλη στιγμή στη ζωή της για να γευθεί το δώρο της μητρότητας,έτσι πρέπει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να βεβαιωθεί πως θα είναι πανέτοιμη και υγιής την μεγάλη μέρα.
Με τον γυναικολόγο της θα προγραμματίσει τις απαραίτητες εξετάσεις που θα δείξουν αν η ίδια πάσχει από κάτι το οποίο καλό είναι να αντιμετωπισθεί πριν αρχίσει να γεννιέται μέσα της μια νέα ζωή.

Οι εξετάσεις αυτές είναι το τεστ Παπανικολάου (τεστ Παπ),η καλλιέργεια κολπικού υγρού,το υπερηχογράφημα ελάσσονος πυέλου,η γενική αίματος,η γενική ούρων και εξειδικευμένες εξετάσεις αίματος (ηλεκτροφόρηση αιμοσφαιρίνης,σίδηρος,σάκχαρο,ουρία,αντισώματα ερυθράς,τοξοπλάσματος,κυτταρομεγαλοϊού,ηπατίτιδας Β και HIV).


Όλες αυτές οι εξετάσεις θα δείξουν για παράδειγμα,αν μια γυναίκα έχει μια κύστη στις ωοθήκες ή μια διόγκωση των σαλπίγγων,τοξόπλασμα ή στίγμα μεσογειακής αναιμίας,παθολογικές καταστάσεις το τραχήλου της μήτρας ή του κόλπου και γενικά,προβλήματα τα οποία καλό είναι να θεραπευτούν πριν από την σύλληψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου