Οι <<Μαμάδες-Μέλλουσες Μαμάδες>> δημιουργήθηκαν στο facebook και στη συνέχεια σαν Blog,τον Δεκέμβρη του 2010!
Σας περιμένουμε λοιπόν και 'σας στην όμορφη παρεϊτσα μας https://www.facebook.com/#!/groups/Mamades.MellousesMamades/
--------------------------------
E-mail επικοινωνίας:
Vivi911947@hotmail.com
--------------------------------

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Όλα σε ένα βρεφικό νεσεσέρ!

Προϊόντα μελετημένα για την προσωπική του υγιεινή και καλλυντικά ειδικά για την ευαίσθητη επιδερμίδα του,ικανοποιούν τις καθημερινές ανάγκες του μωρού σας.

Από πολύ μικρό το παιδί σας έχει ανάγκη από τα «δικά» του προϊόντα για να είναι όλες τις ώρες της ημέρας καθαρό και περιποιημένο.Έχοντας πάντα στο μυαλό σας πως τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε εσείς είναι ακατάλληλα για την τρυφερή του επιδερμίδα,σας αποκαλύπτω όσα δεν πρέπει να λείπουν από κανένα βρεφικό νεσεσέρ που…σέβεται τον εαυτό του!




Σαμπουάν για λαμπερά μαλλιά.

Επιλέξτε ένα προϊόν που δεν τσούζει τα μάτια και καθαρίζει με φυσικό τρόπο τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής του.Για τα μεγαλύτερα παιδιά και ειδικά για τα κορίτσια που έχουν μακριά μαλλιά και συχνά μπερδεύονται,θα χρειαστείτε και μια μαλακτική κρέμα την οποία θα εφαρμόζετε μετά το σαμπουάν.


Αφρόλουτρο για απαλό κορμί.

Περιποιηθείτε την τρυφερή επιδερμίδα του μωρού σας με ένα αφρόλουτρο χωρίς άρωμα και ένα απαλό,φυσικό σφουγγάρι.Αν σας βολεύουν τα προϊόντα «2 σε 1»,μπορείτε να καταλήξετε σε ένα σαμπουάν-αφρόλουτρο καθημερινής φροντίδας.


Γαλάκτωμα για ενυδάτωση.

Και μετά το μπάνιο σειρά έχει το γαλάκτωμα,το οποίο πρέπει να είναι πλούσιο σε ενυδατικούς παράγοντες χωρίς όμως να αφήνει ίχνη λιπαρότητας.Το απλώνετε σε όλο του το σώμα και το αφήνετε να απορροφηθεί πριν ντύσετε το μωρό σας.


Κρέμα για την περιοχή της πάνας.

Προλάβετε τους ερεθισμούς ή τα συγκάματα με μια κρέμα που σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ στο δέρμα του.Απλώνετέ τη καθημερινά μετά την αλλαγή της πάνας.


Ταλκ για προστασία από την υγρασία.

Συμπληρωματικά με την κρέμα καλό είναι να προμηθευτείτε και ένα ταλκ-καλύτερα σε υγρή μορφή-που απορροφά την υγρασία και διατηρεί την περιοχή απαλή και στεγνή.


Ορός για «ανοιχτή» μύτη.

Οι αμπούλες φυσιολογικού ορού ή θαλασσινού νερού καθώς επίσης και η ειδική συσκευή για την αποσυμφόρηση της μύτης του,είναι οι πολύτιμοι σύμμαχοι του μωρού σας για να αναπνέει ελεύθερα.


Λάδι για μασάζ.

Χαρίστε στον άγγελό σας στιγμές χαλάρωσης κάνοντας ήπιες κινήσεις στο γυμνό σώμα του με τη βοήθεια ενός απαλού λαδιού περιποίησης.


Μαντιλάκια καθαρισμού.

Ιδανικά για τον καθαρισμό της περιοχής της πάνας,δεν πρέπει να απουσιάζουν από το νεσεσέρ του μωρού σας.Επιλέξτε αυτά που παράλληλα με τον καθαρισμό ενυδατώνουν την ευαίσθητη περιοχή.


Ψαλιδάκι για το μανικιούρ.

Ένα ψαλιδάκι ειδικό για μωρά,με καμπυλωτές λεπίδες και στρογγυλές άκρες,είναι αυτό που χρειάζεστε για να περιποιείστε τα άνω και κάτω άκρα του.


Οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα για αστραφτερά δόντια (για μεγαλύτερα παιδιά).

Αναζητήστε την οδοντόκρεμα με την πιο ωραία γεύση και «σερβίρετέ» τη σε μια μαλακή οδοντόβουρτσα με τον αγαπημένο ήρωα του μικρού σας…Θα ενθουσιαστεί!

Θυμηθείτε:κάνοντας το πλύσιμο των δοντιών μια ευχάριστη δραστηριότητα,δεν θα βαριέται και δεν θα ξεχνά ποτέ το βούρτσισμα.Έτσι,το βοηθάτε να υιοθετήσει από νωρίς την υγιεινή συνήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου